AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, büyük atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, büyük bir üne sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir