AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zor zamanlar yaşayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek eskileri yâd edeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek böyle işlere kalkışacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının sigara içtiğini görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette sigara icmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir