AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sarmak

Kahve falında ölüyü sarmak

Kahve falında ölüyü sarmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü sarmak gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Kahve falında ölüyü sarmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, maddi anlamda feraha ermeye rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü sarmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başa havlu sarmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birini battaniyeye sarmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarması sarmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir