AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü sarmak

Kahve falında ölü sarmak

Kahve falında ölü sarmak hasta olanın da iyileşeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, mutluluk bulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü sarmak gördüyseniz:

  • Her an intikam alma duygusu besleyebilirsiniz.

Kahve falında ölü sarmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet eder.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü sarmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iplik sarmak yaşadığı darlığın son bulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında balığa sarmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında başa havlu sarmak kendisiyle de gururlanacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir