AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprak sarması sarmak

Kahve falında yaprak sarması sarmak

Kahve falında yaprak sarması sarmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, mal kaybına uğrayacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarması sarmak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Kahve falında yaprak sarması sarmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması sarmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında sarma sarmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sarma sardığını görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma sardığını görmek bol kazanç elde edileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında yaprak sarması görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yaprak sarması görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir