AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini battaniyeye sarmak

Kahve falında birini battaniyeye sarmak

Kahve falında birini battaniyeye sarmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında birini battaniyeye sarmak gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Kahve falında birini battaniyeye sarmak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün ip sarmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolma sarmak beklenilen takdiri alacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprak sarmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sorunsuz geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sigara sardığını görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, helal rızık yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında başına havlu sarmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek sarmak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir