AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü halıya sarmak

Kahve falında ölüyü halıya sarmak

Kahve falında ölüyü halıya sarmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında halı sarmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak hayırlı bir işe adım atılacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında ölü sarmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü sarmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarma sarmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında balığa sarmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir