AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, onların güvenini sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında birini battaniyeye sarmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak bazı kaynakların tükeneceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü sarmak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalettir.

Kahve falında ölü sarmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye battaniye vermek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir