AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerinden kıl koparmak

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, bol nimete kavuşacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avret yerinde kıl görmek emeklerinin yarıda kalacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek kasasının daha çok para dolacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerinde kıl görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir