AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek yoksul için zenginliğe, mülk edinme planlarının ertelenmesine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yerinde kıl görmek en doğru şekilde öğreneceğine, yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet eder.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına yorulur.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında edep yerinde kıl görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerinde kıl görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir