AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, de elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz fikir alışverişleri, belli konularda çözüm üretmenizi, belli planlar yapmanızı ya da bazı kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerinden kan geldiğini görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kazançlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, fakirlerin zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yerinde kıl görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına inanılır.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak arzularınızın gerçekleşeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin yerinden çıktığını görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerinde kıl görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir