AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerinde kıl gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, hep yerinde sayacağına delalettir.

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında mahrem yerde kıl görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek başın borçlularla belaya gireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalettir.

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerinde kıl görmek huzurun bozulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında edep yerinde kıl görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret eder.

Kahve falında avret yerinde kıl görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir