AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerinde kıl görmek

Kahve falında avret yerinde kıl görmek

Kahve falında avret yerinde kıl görmek geleceğe dair planlar yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, prestij kaybı yaşanacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında avret yerinde kıl gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında avret yerinde kıl görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında edep yerinde kıl görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine yorulur.

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir