AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak

Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak

Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, planlarının işe yarayacağına, mutluluğunun artacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işarettir.

Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında mahrem yerde kıl görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerinde kıl görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işaret eder.

Kahve falında avret yerinde kıl görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında edep yerinde kıl görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir