AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerinde sivilce görmek

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, maddi güç elde edeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında avret yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında avret yerinden kıl koparmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına inanılır.

Kahve falında avret yerinde kıl görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir