AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü mezara koymak

Kahve falında ölüyü mezara koymak

Kahve falında ölüyü mezara koymak refaha erişileceğine, ismini herkese duyuracağına, çok güzel işlere gireceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü mezara koymak gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Kahve falında ölüp mezara koymak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezara koymak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini mezara koymak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Kahve falında canlı mezara koymak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini mezara koymak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara taş koymak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini mezara koymak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir