AnaSayfa / Genel / Kahve falında edep yerinde kıl görmek

Kahve falında edep yerinde kıl görmek

Kahve falında edep yerinde kıl görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında edep yerinde kıl gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında edep yerinde kıl görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında edep yerini kıllı görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının edep yerini görmek mali krize gireceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında edep yerini yıkamak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında edep yerini traş etmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının edep yerini görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında kadının edep yerini görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir