AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya adam atmak

Kahve falında kuyuya adam atmak

Kahve falında kuyuya adam atmak hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuya adam atmak gördüyseniz:

  • Kıskançlıklar veya çekememezlikler manipülasyon içeren diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında kuyuya adam atmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak yüksek moralli olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kuyuya atmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuya insan atmak iş sahibi olunacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kuyuya taş atmak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kuyuya bişey atmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuya ip atmak dertlerine derman bulacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kuyuya atmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir