AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya insan atmak

Kahve falında kuyuya insan atmak

Kahve falında kuyuya insan atmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, rakiplerinin üzüleceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya insan atmak gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında kuyuya insan atmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyuya taş atmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Kahve falında birini kuyuya atmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyuya atmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, duaların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuya ip atmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi kuyuya atmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya bişey atmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir