AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak

Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak

Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak isteklerini yerine getireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak başarı üstüne başarı kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak insanların kendisine her zaman destek olacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek taşımak borçlarını ödemekte zorlanacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında birini taşımak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında kucağında taşımak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, daha çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir