AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarma sarmak

Kahve falında sarma sarmak

Kahve falında sarma sarmak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ekmeğine leke süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında sarma sarmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında birinin sarma sardığını görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarması sarmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lahana sarması sarmak isteklerinin yerine geleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sarma sarmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, günahkâr olacağına alamet eder.

Kahve falında sarma sardığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yapmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaprak sarma yapmak çok büyük borçlar alacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir