AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı sarmak

Kahve falında halı sarmak

Kahve falında halı sarmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işinde verimsiz olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında halı sarmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Kahve falında halı sarmak hayatının afiyette geçeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalettir.

Kahve falında lahana sarmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yaprak sarması sarmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana sarması sarmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kefen sarmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına sarık sarmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir