AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa sarmak

Kahve falında balığa sarmak

Kahve falında balığa sarmak sorunlarının yakında biteceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yaşamının da düzene gireceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Kahve falında balığa sarmak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Kahve falında balığa sarmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolma sardığını görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kefene sarmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, hararetli olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yün ip sarmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yalan söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında odun sarmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ip sardığını görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karınca sarmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hatalarını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında yaprak sarması sarmak kederleneceğine, bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir