AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gömmek

Kahve falında ölüyü gömmek

Kahve falında ölüyü gömmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, başarıları ile konuşulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü gömmek gördüyseniz:

  • çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında ölüleri gömmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında ölüler gömmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü eve gömmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Kahve falında bir ölüyü gömmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gömmek özel hayatında mutlu olacağına, huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek koltuğunun da yükseleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir