AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri gömmek

Kahve falında ölüleri gömmek

Kahve falında ölüleri gömmek çok hayırlı şeylere, bazı engellerle karşılaşacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölüleri gömmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalardan öğreneceğiniz şeyler var.

Kahve falında ölü gömmek işlerin aksamayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini gömmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü yeniden gömmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulur.

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü diri gömmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ölüyü gömmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir