AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüler gömmek

Kahve falında ölüler gömmek

Kahve falında ölüler gömmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüler gömmek gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü gömmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü eve gömmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine yorulur.

Kahve falında ölü gömmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölü insan gömmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini gömmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüyü gömmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği gömmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir