AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ölüsünü gömmek

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sevdiğine kavuşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında ölüyü gömmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kedi gömmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebek gömmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalettir.

Kahve falında ölüyü eve gömmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kuşu gömmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek iş hayatının düzeleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü diri gömmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü insan gömmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir