AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü toprağa gömmek

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında birini toprağa gömmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, müjdeli bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğü toprağa gömmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında parayı toprağa gömmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa kitap gömmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa kemik gömmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir