AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, aile saadetinin artacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye gömmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insan gömmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kedi gömmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebeği gömmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir