AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü eve gömmek

Kahve falında ölüyü eve gömmek

Kahve falında ölüyü eve gömmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü eve gömmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölüyü eve gömmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini gömmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü gömmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine inanılır.

Kahve falında ölü insan gömmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kedi gömmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir