AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüyü gömmek

Kahve falında bir ölüyü gömmek

Kahve falında bir ölüyü gömmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kendisini keşfedeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, çok yükseleceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bir ölüyü gömmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini gömmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü suya gömmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü yeniden gömmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işlerin düzgün gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü gömmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü diri gömmek moral bozukluğu yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölü kuşu gömmek aydınlık bir yola çıkılacağına, yapacağı planların altüst olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir