AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin para vermesi ama almamak

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak gördüyseniz:

  • Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında deprem olması ama hissetmemek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama gerdeğe girememek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içmek ama doymamak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir