AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta gördüyseniz:

  • Liderliği ele alıp, gerekli düzenlemeleri, sağlamaları yaparak ya da gerekli telefonları ederek olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işarettir.

Kahve falında ölü insanın diri görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında ölü dedesini diri görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir