AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli avize görmek

Kahve falında renkli avize görmek

Kahve falında renkli avize görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında renkli avize gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında renkli avize görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında avize dükkanı görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avize kırmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kristal avize görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde avize görmek büyük bir gelir toplayacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah avize görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avize satın almak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir