AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil avize görmek

Kahve falında yeşil avize görmek

Kahve falında yeşil avize görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil avize gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Kahve falında yeşil avize görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avize görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulur.

Kahve falında çok avize görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz avize görmek başarısının azalacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılan avize görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında cami avizesi görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında avize satın almak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir