AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize taşı görmek

Kahve falında avize taşı görmek

Kahve falında avize taşı görmek edilen duaların tutacağına, mevlit okutacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, maddi olarak zarar edeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işlerinin yarıda kalacağına, bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Kahve falında avize taşı gördüyseniz:

  • Mesleğinizin size sempatik gelmemesi ya da çevrenizdeki kişilerin baskısıyla pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında avize taşı görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı avize görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık avize görmek borçların ödeneceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında kristal avize görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah avize görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avize silmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında avize satın almak içinin rahat edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında avize takmak birikiminin artacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir