AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize kırıldığını görmek

Kahve falında avize kırıldığını görmek

Kahve falında avize kırıldığını görmek bolluk içinde yaşanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, gözyaşı döküleceğine, suç işleyeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında avize kırıldığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırılan avize görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, kazancın gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında avize kırıldığını görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında antika avize görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avize dükkanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında avize görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek ticaretinin hızlanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir