AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yattığını görmek

Kahve falında ölüyle yattığını görmek

Kahve falında ölüyle yattığını görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle yattığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında ölü birini yatarken görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yattığını görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, küfürlü söze tabir olunur.

Kahve falında ölüyü yatarken görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında yattığını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yattığını görmek rahat erileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yattığını görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir