AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yattığını görmek

Kahve falında ölünün yattığını görmek

Kahve falında ölünün yattığını görmek yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yattığını gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle yattığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yattığını görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü yatarken görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında yattığını görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini yatarken görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yat turuna çıkmak zor bir döneme gireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lüks yat görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir