AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü yatarken görmek

Kahve falında ölüyü yatarken görmek

Kahve falında ölüyü yatarken görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ileriye gideceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yatarken gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında ölünün yanında yattığını görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü yatarken görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini yatarken görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yattığını görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle yattığını görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin yattığını görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir