AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yanında yattığını görmek

Kahve falında ölünün yanında yattığını görmek

Kahve falında ölünün yanında yattığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün yanında yattığını gördüyseniz:

  • Belli bir konunun, durumun veya olayın nasıl yönetileceği bulunamıyorsa, ilk fikrin üstüne atlayabilirsiniz.

Kahve falında ölünün yanında yattığını görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanında birinin yattığını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanında yatan bebek görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ölünün yanında ağlamak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün yanında uyumak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün yanında yatmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün yanında namaz kılmak çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir