AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek

Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek

Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, rütbe edineceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatan yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatan yaşlı adam görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatan kadın görmek kazancın günden güne daha da artacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında yatakta yatan bir kadın görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir