AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek böylece hayatından memnun olacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kolaylık sağlayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet eder.

Kahve falında yatan hastanın iyileştiğini görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek yeni şeyler deneneceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında hasta yatan birini görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir