AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yattığını görmek

Kahve falında eski sevgiliyle yattığını görmek

Kahve falında eski sevgiliyle yattığını görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yattığını gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yattığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, tatsızlık olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yatarken görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla yattığını görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle yattığını görmek güllük gülistanlık olacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yatarken görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle yattığını görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle yatarken görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir