AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini yatarken görmek

Kahve falında ölü birini yatarken görmek

Kahve falında ölü birini yatarken görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, ayrılanların birleşeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini yatarken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında yattığını görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yattığını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini yatarken görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle yattığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü yatarken görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını yatarken görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir