AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım sigara içmek

Kahve falında yarım sigara içmek

Kahve falında yarım sigara içmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, müjdeli haberler alacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yarım sigara içmek gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında yarım sigara içmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım sigara görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yarım bardak çay içmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yarım bardak su içmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında üst üste sigara içmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigaraya içmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak sigara içmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ilk kez sigara içmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir