AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, derdin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Ev veya gayrimenkul işlerine odaklanmanızın çok yakında geri dönüşünü alabilirsiniz.

Kahve falında ölüye selam yollamak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında ölüye selam vermek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye selam söylemek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, zararların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüden selam almak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, hep dua edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölülere selam vermek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam göndermek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün selam söylemek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok kötü günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir