AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle selamlaşmak

Kahve falında ölülerle selamlaşmak

Kahve falında ölülerle selamlaşmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölülerle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Kahve falında ölü birinden selam almak çok büyük atılımlar yapılacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden selam almak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölülerle selamlaşmak talihin yüzlerine güleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam söylemek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam göndermek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölülere selam vermek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir