AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden selam almak

Kahve falında ölü birinden selam almak

Kahve falında ölü birinden selam almak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, borçların hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden selam almak gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Kahve falında ölülere selam vermek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden selam almak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam vermek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam söylemek güzel günlerin geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında ölülerle selamlaşmak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sağlığının geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye selam göndermek önemli bir makama terfi alacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye selam yollamak hayat daha olumlu bakılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir