AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülere selam vermek

Kahve falında ölülere selam vermek

Kahve falında ölülere selam vermek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölülere selam vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölünün selam söylemek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden selam almak kısa süre içinde engelleneceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye selam söylemek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden selam almak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye selam vermek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölülerle selamlaşmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir